Fenerbahçe’den Onyekuru bombası!

Attila Szalai ve Mesut Özil transferlerini bitiren Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Henry Onyekuru'nun durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Fenerbahçe’den Onyekuru bombası! - Sayfa 1

Önce Szalai, ardından dünyaca ünlü Mesut Özil transferleriyle ocak transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe'den kısa süre içerisinde yeni bir bomba daha gelebilir...

Fenerbahçe’den Onyekuru bombası! - Sayfa 2

Sarı-lacivertlilerin, bonservisi Monaco'da bulunan Galatasaraylı eski futbolcu Henry Onyekuru için yakın takipte olduğu, Nijeryalı oyuncu için kısa süre içerisinde devreye girebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe’den Onyekuru bombası! - Sayfa 3

Sabah'ın haberine göre; Onyekuru'ya aracılar vasıtasıyla durumunun sorulduğu, Nijeryalı yıldızın ilk tercihinin Galatasaray olması dolayısıyla Fenerbahçe'nin somut bir adım atmadığı kaydedildi. Ancak Galatasaray'ın Onyekuru'yu tam 22 gündür beklettiği ve bonservisi Monaco'dan olan oyuncunun bu durumdan hayli rahatsız olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe’den Onyekuru bombası! - Sayfa 4

Onyekuru'nun, transferinin bitirilmesi için Galatasaraylı yetkililere süre verdiği, bu süre zarfında kiralık sözleşmenin imzalanmaması halinde Fenerbahçe dahil her takımla görüşmelere başlayacağını ilettiği kaydedildi. Oyuncunun, babası gibi gördüğü Fatih Terim'e yaşadığı sıkıntıyı aktardığı da gelen bilgiler arasında.