Fenerbahçe'den Mesut Özil için resmi açıklama geliyor

Fenerbahçe'de Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nun çabaları sonucu dünyanın en iyi 10 numaraları arasında yer alan Mesut Özil transferi mutlu sonla bitti. Sarı lacivertliler Almanya milli takımının 10 numarası olan Mesut Özil'i renklerine bağlamak için artık gün sayıyor. Öte yandan Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferini resmen açıklamaya hazırlanıyor. İşte Mesut Özil transferinde son yaşanan gelişmeler...

Fenerbahçe'den Mesut Özil için resmi açıklama geliyor - Sayfa 1

Fenerbahçe, kariyerinde Schalke 04, Real Madrid ve Arsenal gibi takımlar bulunan birkaç sene öncesine kadar Almanya milli takımının 10 numarası olan Mesut Özil'i renklerine bağlamak için artık gün sayıyor. Başarılı oyuncunun Arsenal ile fesih işlemleri sona ermek üzere. Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferini resmen açıklayacak.

Fenerbahçe'den Mesut Özil için resmi açıklama geliyor - Sayfa 2

Son dönemin en büyük transferine imzasını atmaya hazırlanan Fenerbahçe, Mesut Özil için artık geri sayıma geçti. 

Fenerbahçe'den Mesut Özil için resmi açıklama geliyor - Sayfa 3

32 yaşındaki yıldız için tüm şartlarını zorlayan sarı-lacivertli yönetim, Mesut-Arsenal görüşmesinden çıkacak sonuca kilitlenmişken, İtalyan gazeteci Nicolo Schira Fenerbahçe taraftarını mutlu edecek bir haber verdi ve Topçular'ın, Mesut Özil'in takımdan ayrılmasına onay verdiğini belirtti. 

Fenerbahçe'den Mesut Özil için resmi açıklama geliyor - Sayfa 4

Schira, Fenerbahçe ile anlaşmanın tamamlanmasının artık çok yakın olduğunun da altını çizdi.