Fenerbahçe’deki çöküşün nedeni bulundu!

Hem takım idaresi hem de motivasyon sorunları, sarı-lacivertlilerin ligin dibinden bir türlü çıkamamasına yol açtı. Yöneticiler ve teknik heyet, psikolojik yaklaşımla çare arıyor<br /> <br />

Fenerbahçe’deki çöküşün nedeni bulundu! - Sayfa 1

Hem takım idaresi hem de motivasyon sorunları, sarı-lacivertlilerin ligin dibinden bir türlü çıkamamasına yol açtı. Yöneticiler ve teknik heyet, psikolojik yaklaşımla çare arıyor

Fenerbahçe’deki çöküşün nedeni bulundu! - Sayfa 2

Fenerbahçe'nin içinden çıkamadığı mutsuzluk, umutsuzluk ve bırakmışlık havası Samandıra’dan başladı. Bir süredir çalışmalar yapan yöneticiler, sportif başarısızlığın nedenlerini tespit etti.

Fenerbahçe’deki çöküşün nedeni bulundu! - Sayfa 3

Başkan Ali Koç ve yöneticiler, tesislere yaptıkları ziyaretlerle takıma destek olmaya çalıştı. Ersun Yanal da toplantılarla bu derde çare aradı. Motivasyon kaybının kalan 5 haftaya yansımaması için uğraşılıyor.

İşte konuşulan 4 ana sorun:

Fenerbahçe’deki çöküşün nedeni bulundu! - Sayfa 4
AYRILACAKLAR MOTIVE DEĞIL / PHILLIP Cocu ile başlayan takımdaki mutsuzluk havası bir türlü giderilemedi. Sözleşmesi sona erecek oyuncu sayısının fazlalığı, kötü sonuçlarla birleşince “Bitse de gitsek” düşüncesi yerleşti. Tesis personelinin bile bu teslimiyetten etkilendiği tespit edildi.