Fenerbahçe'de Vedat Muriç'ten transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile girdiği transfer savaşını kazanarak Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat Muriç yıldızını parlatmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli forma ile sezona fırtına gibi giriş yapan Kosovalı golcü İngiltere karşısında 1 gol 2 asist yaparak bütün gözleri üzerine çevirdi. Tottenham ve Lazio gibi takımların radarına giren golcü futbolcudan Fenerbahçe'deki geleceğine dair önemli açıklamalar geldi.

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'ten transfer açıklaması! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Kosovalı golcü Süper Lig'de ilk 3 maçta 2 gollük bir performans sergileyerek sivrilmişti.

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'ten transfer açıklaması! - Sayfa 2

Sadece attığı gollerle değil savaşçı yapısı ve takım bütünlüğüne yaptığı katkı sebebi ile şimdiden sarı-laciverlti takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi.Kosovalı golcü Fenerbahçe'de gösterdiği performansın yanı sıra milli takımdaki yaptıkları ile de yükselişine devam etti.

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'ten transfer açıklaması! - Sayfa 3

FotoMaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nın Galatasaray ile girdiği transfer yarışını kazanıp renklerine bağladığı Vedat Muriç kısa sürede potansiyelini göstererek Avrupa devlerinin radarına girdi.Hazırlık maçlarında 3 gol kaydeden Kosovalı forvet ligde de 2 kez ağları sarsmayı başardı. Milli Takım formasıyla da elemelerde 4 karşılaşmada 2 kez fileleri havalandıran 25 yaşındaki oyuncuyla Tottenham ve Lazio yakından ilgileniyor.

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'ten transfer açıklaması! - Sayfa 4

İki ekibin scout ekipleri, Fenerbahçe ve Kosova'nın karşılaşmalarını izleyerek Vedat için özel dosya tutuyor.Devre arasında veya sezon sonu iyi teklifler gelebilir.