Fenerbahçe'de teknik direktör adayları!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdıklarını açıklamasının ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağına çevrildi. Sarı-lacivertli ekibin başkanı Koç, 'Alman ya da Portekiz ekolü' bir hocayla anlaşmak istediklerini ifade etmişti. Kanarya'nın listesi de şekillenmeye başladı. Alman ve Portekizli teknik adamlarla temas halinde olan yönetim, alternatif isimleri de belirledi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları! - Sayfa 1

Süper Lig'i üçüncü sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. 

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları! - Sayfa 2

Süper Lig'i üçüncü sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Erol Bulut'un ardından 10 maçlık periyotta takımın başına getirilen Emre Belözoğlu, yeni sezonda Fenerbahçe'de herhangi bir görevde yer almayacak. Fenerbahçe, yeni bir teknik adam ve sportif direktör ile yola devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Koç'un 'Alman ya da Portekiz' ekolü bir teknik adama sıcak baktıklarını açıklamasının ardından listedeki isimler de netleşmeye başladı.

 
 

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları! - Sayfa 3

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu döneminin resmen sona ermesinin ardından gözler yabancı adaylara çevrildi. Başkan Ali Koç, haziran ayının 3. haftasına kadar imza attırmayı planladığı ve kampa yetiştirme hedefinde olduğu hocası için yoğun mesaide.

Sarı-lacivertli yönetimin listesinde üst sıralarda yer alan isimler şöyle:

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları! - Sayfa 4

MARCO SİLVA

Sporting, Olympiakos, Hull City, Watford ve Everton kulüplerinde çalıştı. Everton'dan 5 Aralık 2019 tarihinde ayrıldı. O tarihten bu yana takım çalıştırmadı. Portekizli teknik adam 43 yaşında ve en güçlü adayları arasında yer alıyor.