Fenerbahçe'de operasyon kapıda! 10 futbolcunun bileti kesildi

Fenerbahçe'de sezon sonu için geniş çaplı ayrılık listesi hazırlandı. Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda 10 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe'de operasyon kapıda! 10 futbolcunun bileti kesildi - Sayfa 1

Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan ve 18 transfer yapan Fenerbahçe, son yıllardaki kötü gidişe bu sezon da dur diyemedi. Erol Bulut'un ayrılığı sonrası galibiyetle başlayan Emre Belözoğlu'nun takımı Yeni Malatya karşısında 1-1 beraberlikle ayrılarak zirve yolunda kayıp yaşadı.

113
Fenerbahçe'de operasyon kapıda! 10 futbolcunun bileti kesildi - Sayfa 2

 İlk olarak Erol Bulut'a cezayı kesen sarı lacivertliler, takımın başına Emre Belözoğlu'nun gelmesiyle de beklenen oyunu ortaya koyamadı. Nitekim son düzlüğe girilirken Yeni Malatyaspor deplasmanında da hayati bir puan kaybeden Kanarya'da, bazı oyuncuların üzeri çizildi.

213
Fenerbahçe'de operasyon kapıda! 10 futbolcunun bileti kesildi - Sayfa 3

10 futbolcu gönderilecek
Sarı lacivertlilerde gelecek sezon yeni bir yapılanmanın planları yapılırken, 10 futbolcu gönderilerek kadroda yer açılacak. Sezon başında kadroya katılan bazı isimlerin de olduğu bu listede Fenerbahçe, kimini bonservis bedeliyle kimini kiralık kiminin de sözleşmesini feshederek göndermek istiyor. Kanarya, gelecek sezona forvet ve savunma bölgesine takviye yaparak başlamak istiyor.

313
Fenerbahçe'de operasyon kapıda! 10 futbolcunun bileti kesildi - Sayfa 4

Harun Tekin
Altay Bayındır'ın yükselen performansının ardından kalesinden uzak kalan Harun Tekin ile devam edilmeyecek. 2018 yılında Bursaspor'dan 2.75 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye gelen Harun, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe, 1 yıllık opsiyonu da bulunan 31 yaşındaki kaleci ile yola devam etmeyecek.

413