Fenerbahçe'de Mesut Özil gerçekleri

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil ile ilgili gerçekler ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Mesut Özil gerçekleri - Sayfa 1

Fenerbahçe devre arasında yılın bombasını patlatarak Arsenal'de forma şansı bulamayan ve sezon sonunuda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu Mesut Özil'i kadrosuna kattı. 

Fenerbahçe'de Mesut Özil gerçekleri - Sayfa 2

Alman asıllı Türk futbolcu, Topçular'da kalan yarım sezonluk sözleşmesinin feshedilmesi için İngiliz ekibiyle görüşmüş ve 6 aylık ücreti olan 6 milyon euronun belli bir kısmından feragat edip, sözleşmesini sonlandırarak Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. 

Fenerbahçe'de Mesut Özil gerçekleri - Sayfa 3

Sarı lacivertliler, bu 6 aylık süre için Mesut'a hiçbir ücret ödemeyeceğini açıklamıştı. Yarım sezonluk parasının belli bir kısmını Arsenal sözleşme feshinde ödemişti. 

Fenerbahçe'de Mesut Özil gerçekleri - Sayfa 4

GELECEK SEZON FENERBAHÇE'DEN MAAŞ ALMAYA BAŞLAYACAK

Fenerbahçe'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yaptığı açıklamada belirttiği gibi yıldız futbolcu için yarım sezonluk ücret ödenmeyecek. Gelecek sezondan başlamak üzere her sene için Mesut Özil'e 3 milyon euroluk bir maaş ödenecek. Ayrıca Alman asıllı Türk futbolcu, 550 bin euro imza parası aldı.