Fenerbahçe'de Gustavo Henrique krizi!

Fenerbahçe'nin yeni transferinde son dakika gelişmesi. Resmen kriz çıktı. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta salı günü transfer görüşmeleri için İstanbul'a getirdiği Gustavo Henrique'nin açıklanmama sebebi belli oldu. Brezilya basını, tecrübeli savunmacıyla ilgili gelişmeyi duyurdu. İşte son dakika transfer haberinin ayrıntıları...

Fenerbahçe'de Gustavo Henrique krizi! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri ve sağlık kontrolleri için geçtiğimiz hafta İstanbul'a getirdiği Gustavo Henrique konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Brezilya basını, tecrübeli stoperle ilgili bomba bir iddiada bulundu. İşte transfer haberinin detayları...
 

116
Fenerbahçe'de Gustavo Henrique krizi! - Sayfa 2

ANLAŞMA AÇIKLANMIŞTI 
Fenerbahçe, Flamengo'da forma giyen savunma oyuncusu Gustavo Henrique'nin transferi için oyuncunun kulübüyle prensip anlaşmasına varıldığını açıklamıştı.

216
Fenerbahçe'de Gustavo Henrique krizi! - Sayfa 3

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Flamengo forması giyen Gustavo Henrique’nin transferi için oyuncu ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır" denilmişti.
 

316
Fenerbahçe'de Gustavo Henrique krizi! - Sayfa 4

İSTANBUL'A GELDİ 
Fenerbahçe ile Flamengo arasındaki görüşmelerde transfer için prensip anlaşmasına varılmıştı. 29 yaşındaki savunmacı ile Fenerbahçe arasında 3 yıllık sözleşme konusunda el sıkışılmıştı.

416