Fenerbahçe'de Dorukhan Toköz operasyonu başlıyor

Fenerbahçe, ara transfer dönemindeki ilk hedefi olan Dorukhan Toköz için Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Eğer Siyah-Beyazlılar ile anlaşma sağlanamazsa, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Milli yıldız ile doğrudan görüşme yapılacak.

Fenerbahçe'de Dorukhan Toköz operasyonu başlıyor - Sayfa 1

Yaz transfer döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe olmuştu. Sarı-Lacivertliler, ikisi altyapıya olmak üzere toplam 18 isme imza attırarak rekor sayıda transfer gerçekleştirmişti. Kanarya şimdi gözünü ocak ayına çevirdi. Ara transfer döneminde 1 numaralı hedef Dorukhan Toköz. Yıldız orta saha oyuncusunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Dorukhan ile Siyah-Beyazlılar arasında yapılan görüşmelerde uzlaşma sağlanamadı. 

Fenerbahçe'de Dorukhan Toköz operasyonu başlıyor - Sayfa 2

Para ve takas

Milli yıldızın, Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalaması pek mümkün görünmüyor. Fenerbahçe, bu transfer için başka takımlar devreye girmeden, kısa süre içerisinde Kara Kartal’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, paranın yanı sıra oyuncu takası teklifinde bulunmayı planlıyor. Eğer pazarlıklarda Beşiktaş ile orta yol bulunamazsa, Fenerbahçe bu transfer için B planını devreye sokacak.

Fenerbahçe'de Dorukhan Toköz operasyonu başlıyor - Sayfa 3

4 senelik teklif

Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan Toköz ile masaya oturacak. Başarılı futbolcuya senelik 1.2 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme teklif edilecek. Eğer 24 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlanırsa, Dorukhan önümüzdeki sezondan itibaren Çubuklu formayı giyecek.

Kaynak: Fanatik