Fenerbahçe'de 2 futbolcu İstanbul'dan ayrıldı: Afrika Uluslar Kupası'na gittiler

Trendyol Süper Lig'de Konyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe hazırlıklarına başladı. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene'nin İstanbul'dan ayrıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'de 2 futbolcu İstanbul'dan ayrıldı: Afrika Uluslar Kupası'na gittiler - Resim: 1

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Konyaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, salondaki core hareketleriyle başladığı belirtildi.

Fenerbahçe'de 2 futbolcu İstanbul'dan ayrıldı: Afrika Uluslar Kupası'na gittiler - Resim: 2

Ardından sahada ısınma, çabukluk, koordinasyon ile pas çalışmalarıyla devam eden idmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

 

UEFA Avrupa Ligi'nde Brann ile yapılan maçta ilk 11'de başlayan oyuncuların, günü yenilenmeyle tamamladıkları aktarıldı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Fenerbahçe'de 2 futbolcu İstanbul'dan ayrıldı: Afrika Uluslar Kupası'na gittiler - Resim: 3

Öte yandan Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene, Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarına gitti. beIN Sports’ta yer alan habere göre her iki futbolcu da bugün milli takımlarına katılmak için İstanbul’dan ayrıldı.
 

Fenerbahçe'de 2 futbolcu İstanbul'dan ayrıldı: Afrika Uluslar Kupası'na gittiler - Resim: 4

Afrika Uluslar Kupası’nda Youssef En-Nesyri Fas’la, Dorgeles Nene ise Mali’yle mücadele edecek. En-Nesyri ve Nene, Fenerbahçe’nin Konyaspor ve Eyüpspor’la oynayacağı maçlarda görev yapamayacak. Ek olarak iki isim, Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş derbisinde de oynayamayacak.