Fenerbahçe Mesut Özil bombasını patlatıyor!

Geçtiğimiz yıl tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Fenerbahçe'de Mesut Özil bombası patlayacak. Sezon başında kadrosuna birçok yıldız ismi katan sarı-lacivertlilerde Ocak ayında Mesut Özil'in kadroya katılması için çalışmalar sürüyor. Arsenal'de forma şansı bulamayan Mesut ile ilgili gerçek ise ortaya çıktı. İşte Mesut'un Fenerbahçe sözü...

Fenerbahçe Mesut Özil bombasını patlatıyor! - Sayfa 1

Fenerbahçe'de Mesut Özil hayali gerçeğe dönüşüyor. Yıldız futbolcunun ismi uzun süredir sarı-lacivertli takımla anılıyordu.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Mesut Özil'in, yaz transfer döneminde çubuklu formayı giyeceği iddia edilmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe Mesut Özil bombasını patlatıyor! - Sayfa 2

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir televizyon programında bu transfer için 'ilerleyen yıllarda neden olmasın' demişti...

Fenerbahçe'nin ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve sportif direktör Comolli'nin de görüşmelerini aralıksız sürdürdüğü Mesut Özil, Fenerbahçe'ye adım adım yaklaşıyor.

Fenerbahçe Mesut Özil bombasını patlatıyor! - Sayfa 3

EŞİ İKNA OLMUŞTU

Fenerbahçe'ye muhtemel transferi için Mesut'un, eşi Amine Gülşe'yi ikna ettiği ifade edilirken sportif direktör Comolli'nin Arsenal'le bazı pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtilmişti.

.

Fenerbahçe Mesut Özil bombasını patlatıyor! - Sayfa 4

ARSENAL'DEN VERGİ TALEBİ

Fenerbahçe, Mesut'un yıllık ücretinin yarısını ödemeye razı oldu. Ancak Arsenal kendi ödeyecekleri tutarın verdiğisini de Fenerbahçe'nin ödemesini istemişti.

Vergi konusunun halledilmesi için Comolli'nin Arsenal ile görüşmelerini sürdürdüğü bildirilmişti.