Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun transfer listesi belli oldu!

Teknik direktör Phillip Cocu’nun resmen açıklanmasının ardından gözler Fenerbahçe’nin yapacağı transferlere çevrildi... Hollanda’nın ünlü gazetesi Algemeen Dagblaad teknik direktör Phillip Cocu’nun transfer listesini açıkladı. İşte listede yer alan isimler...<br /> <br /> Teknik direktör Phillip Cocu'nun resmen açıklanmasının ardından gözler Fenerbahçe'nin yapacağı transferlere çevrildi... Hollanda'nın ünlü gazetesi Algemeen Dagblaad'ın muhabiri Maarten Wijffels, Cocu'nun muhtemel transfer listesini açıklarken ilginç isimleri de gündeme getirdi.<br />

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun transfer listesi belli oldu! - Sayfa 1

Teknik direktör Phillip Cocu’nun resmen açıklanmasının ardından gözler Fenerbahçe’nin yapacağı transferlere çevrildi... Hollanda’nın ünlü gazetesi Algemeen Dagblaad teknik direktör Phillip Cocu’nun transfer listesini açıkladı. İşte listede yer alan isimler...

Teknik direktör Phillip Cocu'nun resmen açıklanmasının ardından gözler Fenerbahçe'nin yapacağı transferlere çevrildi... Hollanda'nın ünlü gazetesi Algemeen Dagblaad'ın muhabiri Maarten Wijffels, Cocu'nun muhtemel transfer listesini açıklarken ilginç isimleri de gündeme getirdi.

118
Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun transfer listesi belli oldu! - Sayfa 2

Gazetede yer alan habere göre Cocu, Feyenoord forması giyen ve 2016-17'de 32 karşılaşmada 21 gol atarak Hollanda liginde gol kralı olan Nicolai Jörgensen'i takımda görmek istiyor.

218
Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun transfer listesi belli oldu! - Sayfa 3

27 yaşındaki Danimarkalı santrforu çok beğenen Cocu'nun, bu futbolcunun transferi konusunda Sportif Direktör Damien Comolli ile bir ön görüşme yaptığı da bildirildi. Danimarka Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele eden 1.90 metre boyundaki Jörgensen'in Feyenoord ile sözleşmesi 2021'de sona eriyor.

318
Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun transfer listesi belli oldu! - Sayfa 4

KİRALIK OLARAK ALINACAK

Listedeki diğer bir isim Wolsburg'da forma giyen Jeffrey Bruma. PSV Eindhoven, Bruma'yı 2016'da 11.5 milyon Euro'ya Wolfsburg'a satmıştı.

418