Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık'a 7.9 puan verildi

Gözlemci Hamza Işın'ın derbinin olay hakemi Ali Palabıyık hakkındaki raporu merak konusu olmuştu. Ve raporun ayrıntıları ortaya çıktı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık'a 7.9 puan verildi - Sayfa 1

Gözlemci Hamza Işın'ın derbinin olay hakemi Ali Palabıyık hakkındaki raporu merak konusu olmuştu. Ve raporun ayrıntıları ortaya çıktı.


Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık'a 7.9 puan verildi - Sayfa 2

Hamza Işın'ın raporunda Palabıyık hakkında kamuoyunda tartışıldığı kadar olumsuz ifadeler bulunmuyor. Işın, derbiyi raporda ‘çok zor maç' olarak tarif etti. Ali Palabıyık'ın kontrolü kaybetmediğini ve özellikle kartlarında tutarlı davrandığını yazdı. İşte pozisyon pozisyon derbi...

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık'a 7.9 puan verildi - Sayfa 3

Hamza Işın'a göre 18. dakikada Medel-Janssen mücadelesinde çalınan penaltı, 41'de Quaresma'nın ikinci sarıdan atılması, 45. dakikada Neto'ya gösterilen kırmızı kart, 85. dakikada Atiba'nın elle oynamasına çalınan penaltı ve kendisinin atılması ile 88. dakikada İsmail Köybaşı'na gösterilen kırmızı kart kesinlikle doğru kararlardı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık'a 7.9 puan verildi - Sayfa 4

Şenol Güneş'in oyundan neden atıldığını ve Oğuzhan'ın maç bitimi gördüğü ikinci sarı kartın sebebini de maç bitimi yine hakemlerden öğrenen Hamza Işın, Ali Palabıyık'ı tek bir pozisyonda hatalı buldu.