FBI'ın sır gibi saklanan gizli koronavirüs belgeleri ortaya çıktı!

Koronavirüs dünyada can almaya devam ediyor. Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ölümcül virüs kontrol altına alınamıyor. Sosyal izolasyonla virüse karşı mücadele eden dünya adeta ölüm kalım savaşı veriyor. Koronavirüs hakkında sorularının yanıtlarını arayan dünya şoke eden bir belgenin ortaya çıkmasıyla çalkalandı. Söz konusu belge FBI'a ait ve bir yıl öncesinin. Bundan tam bir yıl öncesine ait olan FBI raporu, tam anlamıyla infial yarattı.

FBI'ın sır gibi saklanan gizli koronavirüs belgeleri ortaya çıktı! - Sayfa 1

Koronavirüsü dünyayı dize getirmeye devam ediyor. Dünya üzerinde virüsün bulaştığı kişi sayısı 860 bini geçmek üzere. Korona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 42 bin 300'ü aşmış durumda. Koronavirüsüyle ilgili cevap bulamayan sorular ise dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

113
FBI'ın sır gibi saklanan gizli koronavirüs belgeleri ortaya çıktı! - Sayfa 2

Çin, corona virüsü salgınının politize edilmesini eleştirirken orataya çıkan bir belge dünya gündemine oturdu. ABD havaalanında SARS ve MERS virüslerinin yanı sıra ölümcül E Coli virüsünün de bulunduğu bavuluyla bir adam durdurulmuştu.
 

213
FBI'ın sır gibi saklanan gizli koronavirüs belgeleri ortaya çıktı! - Sayfa 3

KORONA SALGINI KASITLI MI?

Kimi bilim adamları aksini söylese de corona virüsü salgınının rakip güçleri zayıflatmak için kasıtlı olarak tasarlandığını ileri süren söylentiler ortaya atılmaya devam ediyor.

313
FBI'ın sır gibi saklanan gizli koronavirüs belgeleri ortaya çıktı! - Sayfa 4

Bazı kesimler tarafından bu ithimal neredeyse imkansız olarak görülse de, orataya çıkan yeni kanıtlar aslında o kadar da düşük bir ihtimal olmadığını ortaya çıkardı.
 

413