Fatih Terim'den ters köşe; Trabzonspor'u reddetmişti! Meğer aklında...

Galasaray'ın efsane eski teknik direktörü Fatih Terim hakkında herkesi şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Kırmızılı kulünü çalıştırmayı bıraktından sonra futbol hayatından uzak kalan Fatih Terim kulüp mü satın alıyor? Haydi gelin detayları birlikte inceleyelim...

Fatih Terim'den ters köşe; Trabzonspor'u reddetmişti! Meğer aklında... - Sayfa 1

Galatasaray'ın başında lig tarihinin üst üste en çok şampiyonluğa ulaşan teknik direktörü ünvanına sahip olan Fatih Terim hakkında çıkan haber sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Terim'in sarı-kırmızılı kulüp ile yollarının ayrılması takımın taraftarlarını bir hayli üzmüştü. 

112
Fatih Terim'den ters köşe; Trabzonspor'u reddetmişti! Meğer aklında... - Sayfa 2

Galatasaray'da görev yaptığı 4 dönemde tüm kulvarlarda 571 resmi maça çıktan Fatih Terim'e son olarak Trabzonspor'dan teklif geldiği ancak Terim'in kabul etmediği ortaya çıkmıştı. 

212
Fatih Terim'den ters köşe; Trabzonspor'u reddetmişti! Meğer aklında... - Sayfa 3

Son olarak ortaya atılan iddialara göre Galatasaray'daki teknik direktörlük görevinden Ocak 2022 tarihinde ayrılan ve o günden itibaren hiçbir takımla ilişiği olmayan Fatih Terim, kulüp sahibi olmaya hazırlanıyor!

312
Fatih Terim'den ters köşe; Trabzonspor'u reddetmişti! Meğer aklında... - Sayfa 4

TGRT HABER'de yayınlanan "Stüdyoda Futbol" yorumcusu Tahir Kum, Fatih Terim'in Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor'u satın almaya hazırlandığını ileri sürdü.  

412