Fatih Terim'den Marcao için sürpriz plan!

Transfer döneminde yaptığı transferle dikkat çeken Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Aslan'da idmanlara katılan Marcao ile ilgili Fatih Terim'in planı belli oldu. Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri, Marcao ile ilgili açıklama yaptı. Yetkililer transfer görüşmesiyle ilgili gelişmeyi açıkladı.

Fatih Terim'den Marcao için sürpriz plan! - Sayfa 1

Transfer döneminin sona ermesine kısa süre kalan Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızlı takımda Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'nun akıbeti belli oldu. Antrenmanlara çıkan yıldız isim için Fatih Terim kararını verdi. Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri, Marcao ile ilgili Milliyet'e açıklama yaptı.

Fatih Terim'den Marcao için sürpriz plan! - Sayfa 2

Sarı-kırmızılılar dün itibariyle Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam etti. Fatih Terim idaresindeki idman ısınma çalışmalarıyla başladı ve taktik programla sonlandı. Marcao da idmanda yer aldı. Öte yandan sarı-kırmızılılar bugün Romanya’dan Constanta ile saat 11.00’da bir hazırlık maçı yapacak.

Fatih Terim'den Marcao için sürpriz plan! - Sayfa 3

Aslan'da Kerem Aktürkoğlu'na maç içinde saldıran Marcao'ya 8 maç ceza çıkmıştı. Galatasaray’da Marcao’nun affedilip antrenmanlara çıkmasından sonra Teknik Direktör Fatih Terim’in planı belli oldu.

Fatih Terim'den Marcao için sürpriz plan! - Sayfa 4

Tecrübeli çalıştırıcı, PFDK tarafından 8 maç ceza alan Marcao’yu ligde kullanamayacak. Ligde bu süreçte ceza veya sakatlık olmadığı sürece Luyindama-Nelsson ikilisini oynatacak olan Terim, Avrupa Ligi’nde ise ideal kurgusuna dönecek.

Marcao ligdeki cezası devam ettiği süreçte Avrupa Ligi’ndeki Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova karşılaşmalarında forma giyecek.