Fatih Terim: Olacak iş mi bu, kimin hakkı var buna?

Galatasaray'da Yönetim, taraftar ve Fatih Terim üçgeninde yaşananlar Beşiktaş derbi öncesi camiada gerginliğe neden olurken, Terim'in yakın çevresine söylediği sözler ortaya çıktı. Malatyaspor maçı sonrası “Bugün derin bir yalnızlık hissettim” açıklaması yapan Terim'in Malatyaspor maçından kısa bir süre önce yayınladığı transfer deklerasyonuna da çok kızdığı ortaya çıktı. İşte Terim'in yakın çevresine söylediği o sözler!

Fatih Terim: Olacak iş mi bu, kimin hakkı var buna? - Sayfa 1

Malatyaspor maçı sonrası “Bugün derin bir yalnızlık hissettim” açıklaması yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in bu sözlerle bir taraftar grubuna kızgınlığını dile getirdiği yakın çevresine de “Arkamda 25 milyon var. Onlardan güç alıyorum” dediği öğrenildi.

111
Fatih Terim: Olacak iş mi bu, kimin hakkı var buna? - Sayfa 2

Ziraat Türkiye Kupası maçının bitiminde gündemi sarsan ifadeler kullanan Fatih Terim, Başakşehir’den İrfan Can’ı istemesi ile ilgili olarak, “Malumun ilanı” yorumunu yapmıştı. Aylardır bu oyuncunun G.Saray’a gideceği konuşuldu, her basın organında birkaç kez haber oldu. Ama Galatasaray’ın hocası olarak ilk kez dile getirilmişti.

211
Fatih Terim: Olacak iş mi bu, kimin hakkı var buna? - Sayfa 3

Terim, bununla ilgili yönetimle görüşme yapmadığını söylerken, bir anlamda aradaki uçurumu da tarif etti.

311
Fatih Terim: Olacak iş mi bu, kimin hakkı var buna? - Sayfa 4

Fatih Terim’in transfer listesini açıklaması yönetimde belli bir rahatsızlık oluşturdu. Bunun taraftar üzerinde büyük beklenti yarattığı düşünüldü.

411