Fatih Terim: Diagne'nin kırmızı kartı doğru

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca Diagne'nin kırmızı kartını profesyonelce bulmadığını söyledi.

Fatih Terim: Diagne'nin kırmızı kartı doğru - Sayfa 1

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Diagne'nin kırmızı kartı doğru - Sayfa 2

Beşiktaş'a karşı 40 dakika 10 kişi oynamanın zor olduğunu dile getiren Terim, "10 kişi kalmak, hele hele böyle ağır bir sahada 58'de yaklaşık 40 dakika 10 kişi kalmak hiç kolay değil, hiç kolay değil. Rakibiniz Beşiktaş. Ciddi ve güçlü bir rakip. Derbilerde eksik kalmak bir teknik adamın hiç istemeyeceği bir şey" dedi.

 

Fatih Terim: Diagne'nin kırmızı kartı doğru - Sayfa 3

DIAGNE'NİN KIRMIZI KARTI DOĞRU
Diagne'nin kırmızı kartının doğru olduğunu dile getiren Terim, "Marcao'nun geri pası hariç ciddi bir şey yaşamamıştık. Defansif manada tedbirler veya düşüncelerimiz yerli yerine oturdu. Ön alanda başarılı değildik. Bazı pozisyonlarda ya geciktik, ya vuramadık, ya doğru seçim yapamadık ama ikinci yarı tam hamle zamanı aşağı yukarı, değiştiriyordum oyuncuları. Diagne'nin kırmzıı kartı akılda olan bir şey değil. Kırmızı kart, hiç itiraz yok. Kafayla gideceği yere ayakla giderse böyle oluyor. Hiç profesyonelce değil. Rakibi tebrik ediyoruz." dedi.

Fatih Terim: Diagne'nin kırmızı kartı doğru - Sayfa 4

LUYINDAMA'NIN HATASI AFFEDİLEMEZ
Luyindama'nın hatasına çok üzüldüğünün altını çizen Terim, "Üzücü olan başka bir şey var. Oyunun en iyilerinden başında Luyindama geliyordu. O hata yaparak gol yedik. Ona üzüldüm. Oyunun en iyilerinden bir tanesiydi. Aboubakar ile oynamak çok kolay değil. Çok başarılıydı ama maalesef gollerdeki hataları da affedilecek cinsten değildi" şeklinde konuştu.