Fatih Terim çıldırdı: Hangi futbolu konuşacağız!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK maçının ardından hakem Alper Ulusoy'u eleştirdi.

Fatih Terim çıldırdı: Hangi futbolu konuşacağız! - Sayfa 1

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, evinde Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı. Kritik Başakşehir maçı öncesi puan kaybeden sarı kırmızılılarda Fatih Terim, hakem kararlarını eleştirdi.

Fatih Terim çıldırdı: Hangi futbolu konuşacağız! - Sayfa 2

Karşılaşma sonrası beIN SPORTS'a açıklamalar yapan tecrübeli teknik adam şunları söyledi:

"Açıkçası 2 haftadır tatsız geçen maçlar oynuyoruz. Yani oyuncular emek veriyor, hepimiz emek veriyoruz, çalışıyoruz, beklentilerimiz oluyor ama maalesef istediklerimizi alamıyoruz. Futbolda bir denge vardır, bu dengeyi kaybedince ipin ucunu kaçırırsınız.

Fatih Terim çıldırdı: Hangi futbolu konuşacağız! - Sayfa 3

"Futbolun dengesiyle oynamakla olmaz"

Top kalecimizin elinde. Kenan ona doğru gidiyor, tedirgin ediyor. Hakem de duran top veriyor, kaleciyi cezalandırıyor. Cüneyt Bey de içeride bunu izliyor. Sadece kulübün hesaplarından kınamanın çok ötesine geçmek gerekiyor. Bununla olacak şeyler değil. En çok bağıran haklı duruma geçiyor. 

Fatih Terim çıldırdı: Hangi futbolu konuşacağız! - Sayfa 4

Dünyada çalınmıyor, Türkiye'de en son ne zaman çalındı bilmiyorum. Belki 10 sene oldu. Futbolun dengesiyle oynamakla olmaz. Galatasaray kaybeder, kazanır, bunlar hiç önemli değil. Şampiyonluk gider gelir peki bunları nasıl düzelteceğiz? Sadece kınamayla olmuyor.