için kaldı

'İnternetten film indiriyorsanız...'

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın( EMITT ) açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay; internetten film indirenlere çok önemli bir mesaj verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'İnternetten film indiriyorsanız...'

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın( EMITT ) açılışını gerçekleştirdi.

Farklı kıtalardan birçok ülkenin stand açtığı fuarının bu yılki konuk ülkesi Arjantin'di. Arjantin Turizm Bakanı Carlos Enrüque Mayer'in de hazır bulunduğu açılışta önce konuşmalar yapıldı. Sürekli seyahat ettiğini hatırlatan ve ayakta nezle geçirdiğinden söyleyen Bakan Günay salon havalandırmasından şikayet etti. Günay, "Ben oturduğum sürece daima esiyordu. Galiba boğaz ağrımı ve ateşim yükseltecek diye korkuyordum" dedi.

"DAHA PROFESYONEL BİR AÇILIŞ YAPMAMIZ GEREKİR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER