BDP'den AK Parti'ye plaket

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Ağrı şubesinin düzenlediği 'Yılın Enleri' töreninde, AK Parti'li ve BDP'li milletvekilleri ile belediye ve il başkanları 'çözüm sürecine' destekleri nedeniyle birbirlerine plaket verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
BDP'den AK Parti'ye plaket

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen 'Yılın Enleri' törenine Vali Mehmet Tekinarslan, Ağrı miletvekilleri Ekrem Çelebi, Fatma Salman (AK Parti), Halil Aksoy (BDP), Belediye Başkanı Hasan Arslan (AK Parti), Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz (BDP), Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, BDP İl Başkanı Halef Keklik, ÇGD Başkanı Hüseyin Bayram, kaymakamlar ve belediye başkanları katıldı.

Törende çözüm süreci hakkında bilgi veren Milletvekili Fatma Salman, hem devlet hem de farklı partideki siyasetçileri bir arada görmenin kendisini duydulandırdığını söyledi. Herkesin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu, bayrak için büyük bedeller verildiğini anlatan milletvekili Salman, dağa giden gençlerin, şehit olan askerlerin ülkenin gençleri olduğunu belirtti.

18 yaşındaki oğlunun elbet askere gideceğini, bir anne olarak barışı ne kadar çok istediğini vurgulayan Fatma Salman, "Artık gençlerin ölmesini istemeyen bir Başbakan var. Barış süreci sonuca ulaşırsa, beyaz güvercinler uçarsa, artık benim gençlerim ölmezse Türkiye uluslararası arenada hakettiği yere gelecektir" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER