EYT'yi kıl payı kaçıranları umutlandıran haber; Emekli olabilmeniz için bir ihtimal daha var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'de yaş şartının olmayacağını açıklamasıyla birlikte milyonlarca kişiye emeklilik yolu açıldı. Prim günü ve sigortalılık süresini doldurmuş olanlar yaşa bakılmaksızın emekli maaşı almaya kazanacak. EYT Yasası ile emeklilik fırsatını kıl payı kaçıranlar için bir ihtimal daha gündeme geldi. Detaylar haberimizde... 

EYT'yi kıl payı kaçıranları umutlandıran haber; Emekli olabilmeniz için bir ihtimal daha var - Sayfa 1

EYT düzenlemesinde son düzlüğe girildi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da yaş şartının ortadan kalkmasının ardın birçok vatandaş emekli maaşı almanın hayalini kuruyor. Yeni düzenleme ile prim günü eksik olanların da yasadan yararlanması için bir seçenek daha olduğu ortaya çıktı.

119
EYT'yi kıl payı kaçıranları umutlandıran haber; Emekli olabilmeniz için bir ihtimal daha var - Sayfa 2

 EYT yasa teklifinde askerlik, doğum gibi işe başlangıç tarihini öne çeken borçlanmalara ilişkin bir kısıtlama olmayacak. EYT'yi kaçıranlar için emeklilik kapısı yeniden aralandı...

219
EYT'yi kıl payı kaçıranları umutlandıran haber; Emekli olabilmeniz için bir ihtimal daha var - Sayfa 3

EYT'Yİ KAÇIRANLAR DİKKAT
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle birlilte yıllardır beklenen düğüm çözüldü, yaş şartı kaldırıldı. EYT'nin kapsam ve detay çalışmaları da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından tamamlandı.

319
EYT'yi kıl payı kaçıranları umutlandıran haber; Emekli olabilmeniz için bir ihtimal daha var - Sayfa 4

Yasa teklifinde askerlik, doğum gibi işe başlangıç tarihini öne çeken borçlanmalara ilişkin bir kısıtlama söz konusu olmayacağı belirtildi.

419