Euroleague'de Fenerbahçe Beko'dan üst üste üçüncü galibiyet

Euroleague'in 20'nci haftasında Fransa’nın AS Monaco takımını konuk eden Fenerbahçe Beko, uzatmalara giden mücadeleyi 98-94 kazanarak üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'dan üst üste üçüncü galibiyet - Sayfa 1

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Fransa ekibi Monaco'yu normal süresi 84-84 sona eren mücadelede 98-94'lük skorla mağlup etti.

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'dan üst üste üçüncü galibiyet - Sayfa 2

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda dolu tribünler önünde oynanan maça sarı-lacivertli ekip hızlı başladı. İlk 5 dakikalık bölümde, Fenerbahçe Beko'nun ilk 5'teki her oyuncusu sayı üretirken, skor da 17-8'e geldi. Kalan bölümde Monaco savunmada etkili olurken, ilk periyot 20-20 eşitlikle sonuçlandı.

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'dan üst üste üçüncü galibiyet - Sayfa 3

İkinci periyotta sarı-lacivertliler birçok hücumdan boş dönerken, Monaco da pota altında etkili oldu. Devrenin bitimine 3 dakika kala Fransız ekibi farkı 13 sayıya kadar çıkardı: 30-43. Son bölümde Fenerbahçe, Wilbekin'le etkili olsa da soyunma odasına üstün giden takım 47-39'luk skorla Monaco oldu.

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'dan üst üste üçüncü galibiyet - Sayfa 4

Devrenin ardından maça iyi başlayan ve özellikle savunma ribaundlarında rakibine üstünlük kuran sarı-lacivertliler, periyodun bitimine 2 dakika kala 56-55 öne geçti. Kalan sürede iki ekip de karşılıklı basketler buldu ve son periyoda 60-60 eşitlikle girildi.