Esra Erol'da akıllara zarar olay! "Karım kızılötesiyle duvardaki erkekle iletişim kuruyor"

Esra Erol'un ATV'de yayınlanan programına katılan Hasan- Zeynep çifti açıklamaları ile izleyenlerin üzerinde şok etkisi yarattı.

Esra Erol'da akıllara zarar olay! "Karım kızılötesiyle duvardaki erkekle iletişim kuruyor" - Sayfa 1

Esra Erol'un programında herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. Programa katılan çiftin yaşadıkları ağızları açık bıraktı. Karısının kızılötesi ile duvardaki erkekle iletişim kurduğunu söyleyen adam hem Esra Erol'un hem de ekran başındakileri şaşırtmayı başardı.

Esra Erol'da akıllara zarar olay! "Karım kızılötesiyle duvardaki erkekle iletişim kuruyor" - Sayfa 2

4.5 aylık hamile olan Zeynep, 8 yıldır evli olduğu ve 3 çocuğunun babasının eviliklerini mahvettiğini söyledi. Eşi Hasan'ın açıklamaları ile herkesi hayrete düşürdü.

Esra Erol'da akıllara zarar olay! "Karım kızılötesiyle duvardaki erkekle iletişim kuruyor" - Sayfa 3

Hasan eşinin kızılötesi sayesinde duvarla iletişim kurduğu öne sürdü ve bunu farklı bir uygulamayla ortaya çıkardığını iddia etti.

Esra Erol'da akıllara zarar olay! "Karım kızılötesiyle duvardaki erkekle iletişim kuruyor" - Sayfa 4

Olanları hayretle izleyen Esra Erol “Eşinizin iddiası şu; ‘Kocamın davranışları değişti. Evde gizlice benim videolarımı çekiyor. Videolarda evde çocuklar ve biz olmamıza rağmen evde bir erkeğin olduğunu iddia ediyor. Kendi kendine konuşuyor. Kocam evin içindeyken kapıları kilitliyor. Sürekli gözetlendiğimizi, birilerinin bizi gördüğünü söylüyor’ diyerek ruh sağlığının yerinde olmadığını iddia etti” dedi.