Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık dağıldı; Başlaması kesinlikle imkansız

Bir süredir yeniden başlayıp başlamayacağı merak konusu olan ekranların rekortmen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık tamamen dağıldı. İşte olayın detayları ve yaşanan tüm gelişmeler…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık dağıldı; Başlaması kesinlikle imkansız - Sayfa 1

Ekranların iddialı ve severek takip edilen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında ortaya atılan iddialar sonunda yanıtını bulmuş duruyor.

112
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık dağıldı; Başlaması kesinlikle imkansız - Sayfa 2

ATV ile arasında yaşanan kriz sonrasında yeni sezonu başlamayan EDHO dizisinin akıbeti de belli olmuş oldu. Peş peşe gelen açıklamaların ardından açıkçası birçok seyirci efsane dizinin yeniden başlayacağını düşünüyordu.

212
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık dağıldı; Başlaması kesinlikle imkansız - Sayfa 3

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. Bölüm fragmanı yayınlanmış ancak yayın günü geldiğinde ATV ekranlarında başka bir film seyircinin karşısına çıkmıştı. Bu olay adeta deprem etkisi yaratmış ve günlerce konuşulmuştu.

312
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz artık dağıldı; Başlaması kesinlikle imkansız - Sayfa 4

Hatta bir süredir rekortmen proje Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeniden yayınlanacağına dair bilgiler medya gündemini meşgul etmeye devam ediyordu. Dizinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca bir açıklama yapmış başlamayacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

412