Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den olay gaf! "Ne zaman kendimi sana bıraksam..."

Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesinin sunuculuğunu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler üstlendi. Organizasyonun ilerleyen dakikalarında ünlü çift arasında geçen diyalog hem geceye hem de sosyal medyaya damga vurdu

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den olay gaf! "Ne zaman kendimi sana bıraksam..." - Sayfa 1

Miss Turkey 2021 yarışması önceki akşam gerçekleşti. Sunuculuğunu Eser-Berfu Yenenler çiftinin yaptığı organizasyonda Dilara Korkmaz, Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Miss Turkey 2021 yarışmasında Cemrenaz Turhan ikinci, Şira Sahilli üçüncü, Su Bige Korucu ise dördüncü seçildi.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den olay gaf! "Ne zaman kendimi sana bıraksam..." - Sayfa 2

"PATAVATSIZIM"

İlk canlı yayın deneyimine çıktığını belirten ve patavatsız biri olduğunu söyleyen Berfu Yenenler'in bu sözlerinin ardından Eser Yenenler eşine, "Sen kendini bana bırak, rahat ol" ifadelerini kullandı.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den olay gaf! "Ne zaman kendimi sana bıraksam..." - Sayfa 3

"NE ZAMAN KENDİMİ SANA BIRAKSAM..."

Berfu Yenenler'in eşine verdiği cevap ise salonda önce derin bir sessizlik yarattıktan sonra kahkaha tufanı kopardı. Berfu Yenenler'in, "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" cevabı ortalığı yıktı.

Jüri üyelerinden Azra Akın da kahkahalara boğuldu

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den olay gaf! "Ne zaman kendimi sana bıraksam..." - Sayfa 4

2 ÇOCUKLARI VAR

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de dört ay sonra kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de mart ayında dünyaya gelmişti.