Ersun Yanal kararını verdi! Fenerbahçe ilk 11'inde büyük sürpriz...

Fenerbahçe, yeni hocası Ersun Yanal yönetimindeki ilk sınavına bu akşam BB Erzurum karşısında çıkacak.<br />

Ersun Yanal kararını verdi! Fenerbahçe ilk 11'inde büyük sürpriz... - Sayfa 1

Fenerbahçe, yeni hocası Ersun Yanal yönetimindeki ilk sınavına bu akşam BB Erzurum karşısında çıkacak.

114
Ersun Yanal kararını verdi! Fenerbahçe ilk 11'inde büyük sürpriz... - Sayfa 2

Fenerbahçe bu sezonun en özel ve önemli maçlarından birini bu akşam oynayacak. Sezonun geride kalan bölümünde hayal kırıklığı yaratarak küme düşme hattına kadar inen sarı lacivertli takım, yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetimindeki ilk sınavında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u konuk edecek. Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşmanın, 17 Aralık 1961 doğumlu Yanal’ın 57. yaş gününe denk gelmesi bu kritik maçı tecrübeli teknik adam açısından daha önemli hâle getiriyor.

214
Ersun Yanal kararını verdi! Fenerbahçe ilk 11'inde büyük sürpriz... - Sayfa 3

SARI lacivertli taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşma öncesi Fenerbahçe’ye 3 iyi, 1 kötü haber geldi. Sakatlık problemi yaşayan futbolculardan Ayew, Valbuena, Alper tamamen iyileşti. Üç futbolcu da görev verilmesi hâlinde Erzurumspor karşısında forma giyebilecek.

Sakatlığı süren diğer oyuncu Şener ise bu akşam takımdaki yerini alamayacak. Takımla sadece iki antrenmana çıkan Ersun Yanal, kesin değerlendirmeyi BB Erzurum ve ilk yarının son haftasındaki Antalyaspor maçlarındaki performanslara göre belirleyip, transfer raporunu hazırlayacak.

314
Ersun Yanal kararını verdi! Fenerbahçe ilk 11'inde büyük sürpriz... - Sayfa 4

Mehmet Ekici

414