Engin Altan Düzyatan ekranlara geri dönüyor!

Çağatay Ulusoy'un bıraktığı TRT 1 dizisi Barbaros'u Engin Altan Düzyatan kabul etti. Düzyatan’ın Barbaros Hayreddin Paşa rolü kesinleşti.

Engin Altan Düzyatan ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 1

TRT ekranlarında 5 sezon boyunca yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisiyle gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan, televizyon ekranlarına geri dönüyor. ATV'de Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde yayımlanan Kuruluş Osman dizisinde rol almayacağı kesinleşen Düzyatan, yeni bir projeye imzasını attı.
 

116
Engin Altan Düzyatan ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 2

TRT 1’in yeni projesi olan Osmanlı’nın ilk kaptan paşası Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandırmaktan son anda vazgeçen Çağatay Ulusoy'un yerine Engin Altan Düzyatan geçti. Herkes Kuruluş Osman dizisine gelmesini beklerken yeni bir proje ortaya çıktı. 
 

216
Engin Altan Düzyatan ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 3

Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Bey'i canlandırması bekleniyordu ki o rol için usta Yeşilçam oyuncusu Tamer Yiğit seçildi. Hayranlarının hayal kırıklığı yaşadığı anda gelen yeni proje haberi ise sevinçten havalara uçurdu. 
 

316
Engin Altan Düzyatan ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 4

Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasıyla sakallarını kesen Düzyatan, yeni rolü için tekrardan sakal uzatmaya başladı.
 

416