için kaldı

Ümit Özdağ: Kararımızı yarın 11'de açıklayacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini ve kararı yarın saat 11'de açıklayacaklarını söyledi.

F5HABER F5HABER
Ümit Özdağ: Kararımızı yarın 11'de açıklayacağız

Zafer Partisi'nin 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'na mı Cumhur İttifakı'na mı destek vereceği merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur için basın toplantısında konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini ve kararı yarın saat 11.00'de birlikte açıklayacaklarını söyledi.

Özdağ'ın açıklamaları: 

Hatay dönüşü Kılıçdaroğlu ile bir toplantı daha yapacağız. Bu toplantıda 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, 11 milyar dolara ulaşan ekonomik maliyetinin Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ve Anayasa'nın 4 maddesini güvence altına alacak, PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini ilerletmiş bulunuyoruz. Nihayetlenmedi.

KILIÇDAROĞLU İLE AÇIKLAYACAĞIZ
Süreç devam ediyor. Hatay dönüşü akşam Kılıçdaroğlu ile görüşeceğim. Kamuoyu ile şekillenme bittiği zaman paylaşacağız. Anlaşabilirsek Kılıçdaroğlu ile yarın 11.00'de açıklama yapacağız.

CEHENNEMİN KAPILARINI KAPATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Sinan Bey'in kararı kendi takdiridir. Zafer Partisi'ni bağlamamaktadır. Sinan Bey ile farklı düşünüyoruz. Kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz. Üzerinde durmuyoruz. Biz Sinan Bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını kapatmaya hala çalışıyoruz.

 

SONRAKİ HABER