Ece Uslu: Karavanda sinir krizi geçirdim

Ece Uslu, Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu, oyunculuk deneyimlerinden, nasıl tanındığından, sette yaşadığı zorluklardan bahsetti.

VATAN VATAN
Ece Uslu: Karavanda sinir krizi geçirdim

Ece Uslu, Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu, oyunculuk deneyimlerinden, nasıl tanındığından, sette yaşadığı zorluklardan bahsetti.

Birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Ece Uslu iki yıldır ekranlardan uzaklaşmıştı. Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Uslu samimi açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Anne ve babası küçük yaşta boşanan Ece Uslu, annesiyle birlikte İzmir'den İstanbul'a taşındı. İzmir-İstanbul arası mekik dokudu. Ece Uslu 'Annem ve babam boşanınca annemi tercih ettim' dedi. 1 sene babasının yanına giden ünlü oyuncu daha sonra İzmir'e annesinin yanına dönmeye karar verdi.

Haldun Dormen'in yaptığı bir oyunculuk yarışmasıyla birlikte tanınan Uslu, o yarışmadan sonra sunuculuk yapmaya başladı.

1997 yılında 'Kara Melek' ile yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Uslu, Kara Melek'ten Ziya Kürküt ile 2.5 yıl birliktelik yaşadı. Çift ani bir kararla ayrıldı. Ayrılığın nedeninin ise Ziya Kürküt'ün ihaneti olduğu söylendi.

Ece Uslu daha sonra 'Zerda' dizisiyle ekranlara döndü. Uslu, "Projede daha farklı bir rolde olacaktım ama yapımcı yan rolden beni başrole istedi. 1 sene boyunca peruk ile oynadım çok zordu ama harikaydı" dedi.

"Ben Başak burcuyum düzen benim için çok önemli. Karagül dizisi 4 yıl sürdü. Antep'te otel odasında. O biraz zorladı beni. Oyuncuların psikolojisini etkiliyor. Dizilerin uzun olması o kadar da sağlıklı bir şey değil. Haftanın 6 günü çalıştığım için otel odasını eve çevirmeye çalışıyoruz. Ekipten ayrı kalmamak da önemli o yüzden ev tutamıyorsunuz."

15 yıl boyunca 8 dizide oynayan Ece Uslu bir süre sonra anne karakterine hayat verir.

Uslu'nun ilişkilerinin çoğu sette doğdu. 2003 yılında Halit Ergenç, 2012 yılında Serkan Şenalp gibi rol arkadaşlarıyla birlikte olan Uslu, 2014 yılında ise Karagül'ün yönetmeni Mustafa Saraçoğlu ile yaşadığı beraberlik ve ayrılıklar ile basında sık sık yer aldı.

Karavan da sinir krizi geçirdiği haberlerine de açıklık getiren Uslu, "4 sezon Antep'te Karagül'den döndüm. 'Dayan Yüreğim' işi geldi bu işe hazır olmadığımı daha ağır bir dram olduğunu anladım. Beni bırakmadılar. Evimi özledim her şeyden kopmuştum o yüzden istemedim. 6 ay beni beklediler ve çok zor bir süreçti benim için. Aynı disiplinle çalışmaya çalıştım. Karavanda sinir krizi geçirdim ama boşuna geçirmedim. O haberleri de kendilerinin çıkardığını düşünüyorum. Oraya yansıyan gibi değil. Evet geçirdim ama altı dolu."

Urla'da değil Çeşme Çiftlikköy tarafında yaşayan Uslu, çiftlik evi hayali olduğunu da söyledi.

Hep uzun soluklu işlerde yer alan Ece Uslu, dizilerinin uzun süreli olmasının çok yorucu olduğunu da sözlerine ekledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER