Erdoğan’a Dostluk Nişanı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Kazakistan ziyaretinde ‘madalya sürprizi’ yaşandı. İki ülke arasında 20 anlaşma imzalanırken Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 1. Derece Dostluk Devlet Nişanı takdim etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan’a Dostluk Nişanı

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, iki ülke arasında 20 anlaşmanın imzalanmasının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısının başında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kazakistan’ın 1. Derece Dostluk Devlet Nişanı takdim edildi. Erdoğan “Bu benim için çok farklı bir sürpriz oldu” dedi.

Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: “Davete icabetle ata topraklarımız Kazakistan’da bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Kazakistan’ın bağımsızlığından itibaren başardıkları bizler için iftihar meselesidir. Kazakistan’ın bağımsızlığını tanıyan ilk ülkelerdeniz. Kardeş Kazakistan’ın huzurunu desteklemeyi sürdüreceğiz.

Erdoğan’a Dostluk Nişanı - Resim : 1

FARKLI BİR SÜRPRİZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER