NBA Finalleri'nde ilk maçı Denver Nuggets kazandı

NBA'de final serisi heyecanı başladı. Denver Nuggets, serinin ilk maçında Miami Heat'i 104-93 yenerek seride 1-0 öne geçti. Nikola Jokic kariyerinin ilk final serisi maçında triple-double yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
NBA Finalleri'nde ilk maçı Denver Nuggets kazandı

NBA Finalleri'nde ilk maç heyecanı bu gece yaşandı. Batı Konferansı şampiyonu Denver Nuggets, evinde Doğu şampiyonu Miami Heat'i 104-93 yendi ve seride 1-0 öne geçti.

Nuggets'ta Nikola Jokic 27 sayı, 10 ribaunt ve 14 asistle; Jamal Murray 26 sayı, 6 ribaunt ve 10 asistle; Michael Porter Jr. ise 14 sayı ve 13 ribauntla oynadı. Heat'te ise Bam Adebayo'nun 26 sayı, 13 ribaunt ve 5 asist; Gabe Vincent'in 19 sayı ve 5 asist; Haywood Highsmith'in 18 sayı ve Jimmy Butler'ın 13 sayı, 7 ribaunt ve 7 asistlik performansları mağlubiyete engel olamadı.

Nikola Jokic, Jason Kidd'den bu yana kariyerinin ilk NBA finali maçında triple-double yapan ilk oyuncu oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER