Emekliye en az 230 lira fark

SSK emeklilerine zamlı maaş ödemeleri bu hafta tamamlanırken, Bağ-Kur emeklileri de Cuma gününden itibaren yeni aylıklarını hesabında görecek. Memur emeklilerine ise Cuma günü zam farkları verilecek. Yatırılan aylık fark en az 230 lira olacak<br />

Emekliye en az 230 lira fark - Sayfa 1

SSK emeklilerine zamlı maaş ödemeleri bu hafta tamamlanırken, Bağ-Kur emeklileri de Cuma gününden itibaren yeni aylıklarını hesabında görecek. Memur emeklilerine ise Cuma günü zam farkları verilecek. Yatırılan aylık fark en az 230 lira olacak

Emekliye en az 230 lira fark - Sayfa 2

Ocak zamlarını öğrenen emekliler, yeni aylıklarına kavuşuyor. Zamlı maaş ödemeleri geçtiğimiz hafta perşembe günü SSK emeklileriyle başlamıştı.

Emekliye en az 230 lira fark - Sayfa 3

 SSK emeklilerine yüzde 10.19 artışın yansıtıldığı yeni aylıklarının ödemesi bu hafta tamamlanacak. Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaş ödemeleri de bu hafta başlayacak. Bağ-Kur'lular yüzde 10.19 zamlı aylıklarını 25-28 Ocak'ta cebine koyacak.

Emekliye en az 230 lira fark - Sayfa 4

Bu hafta ayrıca, memur emeklilerine de fark ödemesi yapılacak. Yaklaşık 2 milyon memur emeklisine maaşları her ayın 1'i ile 5'i arasında yatırılıyor. Bu ay maaşlar, zam oranının belirlenmesi için 3 Ocak'ta açıklanan veriler beklendiği için, artış yansıtılmadan ödendi.