Emekli vatandaşlara yeni zam müjdesi!

Emekliler için Temmuz hem zam hem ikramiye ayı olacak. SSK ve Bağ-Kur’luların gelirinde önemli bir artış yaşanabilecek. Peki, emekli maaşına yapılacak zam ile birlikte SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaşlarında ne kadar artış olacak? Ek ödemelerde hangi oranda artış görülecek? İşte SSK ve Bağ-kur ve memur emeklilerinin merak ettiği tüm detaylar...

Emekli vatandaşlara yeni zam müjdesi! - Sayfa 1

Milyonlarca emekli her yıl Ocak ve Temmuz aylarında maaşlarına zam alıyor. Yapılacak zam tutarında ise, enflasyon rakamları etkili oluyor. 

113
Emekli vatandaşlara yeni zam müjdesi! - Sayfa 2

Şu ana kadar 4 aylık enflasyon verisi açıklandı. Emekli Temmuz zammı için iki kritik veri kalırken, beklenti anketine göre yapılacak zam oranı yüzde 7.66 olarak hesaplandı. Peki en düşük ve en yüksek SSK-BAĞKUR emekli maaş zammı ne kadar olacak? işte cevabı...
 

213
Emekli vatandaşlara yeni zam müjdesi! - Sayfa 3

Emekliler her yıl Ocak ve Temmuz ayında maaşlarına zam alıyor. Yapılacak zam tutarında ise belirleyici etken enflasyon rakamları oluyor.
 

313
Emekli vatandaşlara yeni zam müjdesi! - Sayfa 4

Açıklanan 4 aylık enflasyon oranı yüzde 5.45 çıkarken, emekli Temmuz zammı 2021 için 2 kritik veri kaldı. Beklenti anketine göre zam oranı yüzde 7.66 çıkacak.
 
 

413