Elektrikli Fiat 500'e yeni kardeş geldi; Sınırlı sayıda üretilecek

Fiat markasının en çok sevilen minik şehir arabası 500'e yeni versiyon geldi. Firmanın yeni 500 La Prima'sı epey dikkat çekici duruyor. Detaylar haberimizde...

Elektrikli Fiat 500'e yeni kardeş geldi; Sınırlı sayıda üretilecek - Sayfa 1

Avrupa'nın en çok tercih edilen elektrikli otomobili konumunu koruyan tamamen elektrikli Fiat 500’e yeni bir versiyon eklendi.

Elektrikli Fiat 500'e yeni kardeş geldi; Sınırlı sayıda üretilecek - Sayfa 2

Fiat’ın ikonik ürün gamının tepe noktasını oluşturan söz konusu modelde, standart olarak sunulan ve Bocelli tarafından desteklenen, yaşama alanı ve bagajın kullanım kapasitesini kısıtlamayacak şekilde araca entegre edilen JBL Premium Audio, 320 W ses gücüyle teknik ve performans açısından olduğu kadar ve sezgisel kullanım özellikleriyle üst seviyede bir ses deneyimi yaşatıyor.

Elektrikli Fiat 500'e yeni kardeş geldi; Sınırlı sayıda üretilecek - Sayfa 3

La Prima by Bocelli, cabrio versiyonunda benzersiz Fiat Monogram açılır tavanı ve 10.25 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, tam LED farlar ve 17 inç elmas kesimli alaşım jantlar, özel La Prima logosu ve dokuma ön konsol ile FIAT imzalı buz beji koltuklara sahip premium iç mekan gibi özel tasarım ve teknoloji özelliklerini bünyesinde barındırıyor.

Elektrikli Fiat 500'e yeni kardeş geldi; Sınırlı sayıda üretilecek - Sayfa 4

Yeni versiyon da gelişmiş elektrikli güç-aktarma sistemiyle WLTP döngüsüne göre 320 km'ye kadar elektrikli sürüş menzili sunuyor.