TOKİ başvuruları son günü için önemli detay! 2022 TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Hükümetin yeni TOKİ kampanyasına ilgi sürüyor. Eylül ayında başlayan başvurularda 2+1 ve 3+1 evlere yüzde 10 peşin ve 240 ay vade ile sahip olunabiliyor. TOKİ e devlet başvuruları 2 gün önce kapanacak. Yani e devletten başvuru yapacaksanız elinizi çabuk tutmalısınız. Peki başvurular ne kadar sürecek? TOKİ başvuruları hangi gün son bulacak?

F5HABER F5HABER
TOKİ başvuruları son günü için önemli detay!  2022 TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

İlk Evim, İlk İşyerim adıyla duyurulan TOKİ projesi başvurularında neredeyse 2 hafta geçti. Başvuruların tamamlanmasının ardından kura aşamasına geçilecek. Noter huzurunda ve TOKİ denetiminde yapılacak olan kuralarda bazıları öncelikli olacak. Peki TOKİ başvuruları hangi güne kadar yapılabilecek? 2022 TOKİ başvuruları için son tarih ne?

TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

14 Eylül'de başlayan TOKİ evleri için son tarih 31 Ekim 2022. Ancak e devlet başvuruları 28 Ekim'de son bulacak. Yani başvurusunu son güne bırakanlar e devlet üzerinden başvuru yapamayacak.

TOKİ başvuruları son günü için önemli detay!  2022 TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor? - Resim : 1

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut, iş yeri ve arsa alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ’ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, taksit ve geriye dönük herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

Kampanyadan TOKİ tarafından satışları 2021 yılı 30 Haziran'a kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2021'den önce başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabilecek.

SONRAKİ HABER