Profesyoneller bu zirvede buluşuyor

TÜSAYDER tarafından organize edilen VII.Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi, “Milli Satınalma 4.0” teması ile yurtiçinden ve yurtdışından satınalma profesyonellerini bir araya getiriyor. 2 Aralık 2017, Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek zirvenin sloganı ise “Geleceği Değiştir”

F5HABER F5HABER
Profesyoneller bu zirvede buluşuyor

TÜSAYDER tarafından organize edilen VII. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi (STZ'17), "Geleceği Değiştir" sloganı ve "Milli Satınalma 4.0" teması ile ülkenin her bölgesinden ve yurtdışından satınalma profesyonellerini 2 Aralık 2017, Cumartesi günü İstanbul'da bir araya getirecek.
Satınalma ve tedarik yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası pek çok önemli isimi İstanbul'da bir araya getirecek olan VII. Uluslararası Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Zirvesi'nin tarihi belli oldu. "Milli Satınalma 4.0" temasıyla düzenlenecek olan etkinlik, 2 Aralık 2017, Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği TÜSAYDER'in düzenlediği VII. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi'nin bu yıl ki konusu "Milli Satınalma 4.0" olarak belirlendi. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi, Türkiye'deki ilk 100 ve sektördeki ilk 5 firmanın satınalma yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 500'den fazla satınalma profesyonelini bir araya getirecek.

SONRAKİ HABER