için kaldı

Mor Enerji ile fabrika ve işletmelerin elektrik faturalarını '0' a indirmek mümkün!

Sektörde isminden başarıyla söz ettiren Mor Enerji şimdi de Faizsiz Finansman Yöntemi ile tüm fabrikalara enerji santrali kuruyor. MORENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk GÜLEŞ önderliğinde banka teminatı olmadan faizsiz 48 ay vade ile tüm işletmeler kendi elektriğini kendi üretecek.

F5HABER F5HABER
Mor Enerji ile fabrika ve işletmelerin elektrik faturalarını '0' a indirmek mümkün!

Ülkemizde ilk ve tek model olan Faizsiz Enerji Finansmanı modelini kardeş firma olan “Morevim” sistemlerinden ilham alarak faizsiz, masrafsız kredi masrafı gibi ek maliyetler olmadan da hizmet alabilirsiniz. Bu sayede geleceğinizi faizsiz enerji yatırımlarına çevirebilir ve “Geleceğimizi Enerji Yatırımlarına Çeviriyoruz” sloganıyla kendi enerjinizi kendiniz faiz ve banka olmadan üretebilirsiniz. 

Yeşilpark Grup bünyesinde 5 yıldır enerji yatırımları yapan MORENERJİ, biyogaz ve güneş enerji sistemleri ile sektöre adım attı. MORENERJİ ‘Enerjinin Milli Rengi’ sloganıyla çıkmış olduğu yolda, tesislere güneş enerji santrali kurup tesislerin kısa sürede enerji maliyetlerini minimize etmek için çalışmalarına start verdi.

MORENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk GÜLEŞ önderliğinde banka teminatı olmadan faizsiz 48 ay vade ile tüm işletmeler kendi elektriğini kendi üretecek.

4 yılda kendini finanse edecek olan projenin temellerini atan MORENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk GÜLEŞ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Mor enerji faizsiz finansman modeli ile artık fabrikalar, çiftlikler, atölyeler, kamu binaları, avmler gibi tüm yapıların çatılarına güneş sistemleri kuruyor. Bu sayede elektrik giderlerini kendileri karşılıyor. Elektrik hizmetlerinden faydalanan her abone yurttaş, güneş enerjisi fiyatlarını karşılayarak kendi elektrik üretim tesisini elde edebilir. Çatınıza, tek seferlik bir yatırım ile elektrik faturasına veda edebilirsiniz. Güleş ayrıca:”Biz grubumuz bünyesinde yer alan faizsiz finansman modeli ile oluşturduğumuz MOREVİM ve MORARABA ile halkımızı ev ve araba sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Faizsiz finansman modeli ile kurumları da sisteme dahil ederek fabrika ve bu ölçekteki işletmeleri enerji yatırımlarında kâra geçirecek bir sistemi faaliyete geçirdik. İşletmelerin Yüksek maliyetli gelen elektrik maliyetlerini 4 yıl sonunda sona erdirecek sistemle her fabrikayı GES’lere çeviriyoruz”

SONRAKİ HABER