için kaldı

Milli Piyango'da 'Sisal Şans' dönemi başlıyor

Milli Piyango'yu dünya standartlarında teknolojik altyapı ve şans oyunlarında uluslararası standartlarla buluşturacak 'Sisal Şans' dönemi 1 Ağustos'ta başlıyor.

F5HABER F5HABER
Milli Piyango'da 'Sisal Şans' dönemi başlıyor

Türkiye çapındaki erişim ağı ve şans oyunları alanındaki deneyimiyle ekonomiye katkı sağlamayı hedefleyerek Demirören-Sisal ortaklığında kurulan Sisal Şans, yeni dönemdeki ilk çekilişini 2 Ağustos'ta gerçekleştirecek.

Sisal Şans’tan yapılan açıklamada, "Sisal Şans, 1926'da kurularak bugünlere gelmeyi başarmış ve hepimizin hayatında yeri olan, ülkemizin en köklü yerli markalarından Milli Piyango'yu dünya standartlarındaki teknolojik yapısıyla geleceğe taşırken heyecanlı bir şans oyunları deneyimiyle şeffaflıktan da ödün vermeyecek" denildi.

Açıklamada, "Yeni dönemindeki ilk çekilişini 2 Ağustos'ta gerçekleştirecek olan Sisal Şans, son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısıyla sektöre getireceği yeni oyunlarla, şeffaflık esasıyla oyunculara eğlenceli şans oyunları dünyası sunacak. Bu vesile ile Milli Piyango ile alakalı hizmet alım sözleşmemizin 1 Ağustos 2020 itibariyle devreye alınacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

SONRAKİ HABER