İşte piyasalarda son durum...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Albayrak'ın açıklamalarının ardından BDDK'dan kritik SWAP sınırlaması kararı geldi. 'Dolar ve euro ne kadar?' soruları şu an çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Dolar şu dakikalarda 6.87, euro ise 7.84 civarında seyrediyor...

F5HABER F5HABER
İşte piyasalarda son durum...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Albayrak'ın açıklamalarının ardından BDDK'dan kritik SWAP sınırlaması kararı geldi.

Dolar şu dakikalarda 6.87, euro ise 7.84 civarında seyrediyor...

ERDOĞAN'DAN SANAYİCİLERE DÖVİZ UYARISI

Konuşmasına, Trabzon'un kanaat önderleri ve gönüllü kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan ve Trabzon Valiliğine teşekkür eden Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde yüzde 69,4 oy oranıyla kendisini cumhurbaşkanlığına layık gören Trabzonlulara şükranlarını sundu.

Bu seçimde de Trabzon'un milli iradenin, vefanın, dayanışmanın şehri olduğunu gösterdiğini belirten Erdoğan, Trabzon'un bir kez daha iradesine sahip çıkarak Türkiye'ye husumet besleyenlere esaslı bir ders verdiğini söyledi

"KUR OPERASYONUNUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

"Ekonomimize kur üzerinden uygulamaya konulan operasyonun da biz üstesinden geleceğiz. Türkiye'yi ve Türk milletini tehdit etmek hiç kimsenin, hiçbir devletin, hiçbir kredi derecelendirme kuruluşunun haddi değildir."

Sanayicilere seslenen Erdoğan, "Sanayicilerimize sesleniyorum; bankalara saldırarak, oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. Bu milleti diri tutmak, ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değildir. Sanayicinin de görevidir, tüccarın da görevidir" dedi.

MERKEZ BANKASI'NDAN İKİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada "Bankalara ihtiyacı olan tüm likitide sağlanacak" ifadeleri kullanıldı. Merkez Bankası'ndan bir açıklama daha geldi. "Zorunlu Karşılıklara İlişkin Basın Duyurusu" başlığı altında yer alan açıklamada "Türk lirası zorunlu karşılık oranları tüm vade dilimlerinde 250 baz puan indirilmiştir. Değişiklik ile finansal sisteme yaklaşık 10 milyar TL ve 6 milyar ABD doları ile 3 milyar ABD doları tutarında altın cinsinden likidite sağlanmış olacaktır" denildi.

SONRAKİ HABER