E-ticarette kapıda sunum garantisi başlıyor!

Pandemi dönemiyle birlikte global ticaretteki payını artıran e-ticaret sistemi ile yeni bir dönem başlıyor. Giysi, kozmetik, elektronik eşyaların yanı sıra pırlanta ve altın gibi lüks takıların da online alışverişe taşınmasıyla birlikte online platformlarda, garantili satış dönemine geçiliyor. Mart ayından buyana, takı koleksiyonlarını online alışverişte tüketici ile buluşturan AilaDesign, kapıda sunum garantisi ile hizmet verecek.

F5HABER F5HABER
E-ticarette kapıda sunum garantisi başlıyor!

Yazın gümüş takı modasını, Aila Design markası ile e-ticaret üzerinden evde ve işyerinde görmek isteyen kadınların ayağına getiren Dağıstan ailesi, 925 ayar gümüşten ithal ve tasarım ürünü takıları ile pandemi döneminin gümüş markası oldu. Müşterilerinden gelen yoğun taleple, e-ticaret yatırımlarını arttırma kararı alan aile, bir sonraki aşamada pırlanta ve altına ilişkin lüks takı ürünlerini de online satmayı planlıyor.

ISO9001:2015 kalite sertifikası ve 40 yıllık kuyumculuk tecrübesinden gelen cesaretle, e-ticaretin güvenilir markalarından biri haline gelen Aila Design, tüketicilerin garantili online alışveriş deneyimini yeni bir boyuta taşımaya hazırlanıyor. Kapıda sunum garantisi sunacak olan marka, müşterinin internet üzerinden seçtiği lüks gümüş takıları VİP tüketicilerin adreslerinde tanıtacak. Tüketiciler birden çok ürün seçerek adrese teslim hizmetinden faydalanacak ve kapıda inceleyerek satın alma işlemini tamamlayabilecek.

E-ticarette kapıda sunum garantisi başlıyor! - Resim : 1

Konuyla ilgili bilgi veren Aila Design Yönetim Kurulu Üyesi Suzan Dağıstan, 40 yıl
önce Kadıköy’de Dağıstanlı Kuyumculuk olarak başladıkları ticaret hayatında,
kısa bir süre önce lüks gümüş takı ile e-ticarete girme kararı aldıklarını söyledi.

Pandemi tedbirleri ile birlikte önce projeyi ertelemeyi düşündüklerini, ancak her

krizin kendi fırsatını da yarattığı inancıyla harekete geçtiklerini ifade eden Suzan
Dağıstan şunları söyledi:

“Pandemi sürecine evde kalmak zorunda olan insanlar, tüm ihtiyaçlarını internet üzerinden karşıladılar. Özellikle hanımlar; güvenilir, sağlıklı, cildi tahriş etmeyen güncel moda takı ürünlerini internet üzerinden araştırdılar. Bununla birlikte online alışveriş kanalını açtığımız andan itibaren hepimizi mutlu eden bir performans yakaladık. Ürünlerimizi video ve belgeler ile tanıtmaya çalıştık. Yoğun siparişlerle karşılaştık. Bu bizi daha da cesaretlendirdi. 925 ayar lüks gümüş takılarla  başladığımız e-ticaret markamıza, pırlanta ve altın ürünlerimizi de bir sonraki aşamada entegre etmeyi planlıyoruz. Pırlanta ve altın sektöründeki sıcak satış deneyimimizi lüks gümüş takılar için de kısa zamanda devreye sokacağız. Öncelikle İstanbul’unAnadolu yakası olmak üzere randevu ile müşterimiz tarafından seçilen ürünleri evlerine kadar getirip, hijyen şartlarını oluşturarak denemelerini sağlayacağız. Taşların büyüsünü ve gümüşün ruhunu hissetmek isteyen tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını kapıda sunum garantisi ile karşılayacağız…”

Şirket hakkında da bilgi veren Aila Design Yönetim Kurulu Üyesi Suzan Dağıstan, 40 yıl önce Kadıköy’de Dağıstanlı Kuyumculuk olarak yola çıktıklarını söyledi. Altın sektöründeki deneyimlerinin yanı sıra, müşterilerden gelen talepler neticesinde 2019 yılı ortasında gümüş sektörüne katılmaya karar verdiklerini ve Aila Design markasını oluşturduklarını anlatan Suzan Dağıstan, Mart ayında Instagram ve kurumsal web siteleri üzerinden online alışverişi başlattıklarını açıkladı. Tasarım ürünü lüks gümüş takıların, ISO 9001 kalite belgesi garantisiyle satışını gerçekleştirdiklerini anlatan Suzan Dağıstan, e-ticarette kişiye özel tasarım ürünleri de müşteriye sunduklarını ifade etti.

E-ticarette kapıda sunum garantisi başlıyor! - Resim : 2

SONRAKİ HABER