Avrupa’nın En Büyük Mobilya Fuarı Başlıyor

Türk mobilya sektörünün büyük buluşması Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. 20 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 140 bin sektör profesyonelinin bir araya gelmesi beklenen fuarda, 3 milyar doları aşkın bir ticaret hacmi hedefleniyor.

F5HABER F5HABER
Avrupa’nın En Büyük Mobilya Fuarı Başlıyor

Tüm dünyadan binlerce alıcının İstanbul’da ağırlanacağı fuarda Armis,  İstanbul Fuar Merkezi’nde (Yeşilköy) 2.hol 237 numaralı stantta yeni ürünleriyle yerini alacak.

Trendleri ve çağdaş üretim tekniklerini yakından takip ederek son teknolojik makine parkurunda, yatak, baza, başlık üretimi gerçekleştiren Armis, Türkiye’de 400 ‘ün üzerinde satış noktasında ürünlerini tüketici ile buluşturuyor. Armis fuarda mevcut modellere ek olarak 5 yeni yatak modelini, renkli ev tekstili ürünlerini ve döşemeli grup ürünlerini sergileyecek.

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika gibi farklı coğrafyalarda bulunan 28’e yakın ülkeye ihracat yapan Armis, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayacak.

SONRAKİ HABER