Fatih Portakal'dan yeni açıklama Gözaltına alınan gazeteci Barış Pehlivan ve Halk TV'ye yönelik sözleri nedeniyle gündem olan Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan yeni bir açıklama geldi. Portakal'ın sözlerine Halk TV Ana Haber sunucusu Ece Üner'den yanıt geldi.
Rakiplerine fark attı! Sosyal medya araştırma şirketi Somera, Ana Haber Bültenleri reyting listesini yayımladı. Zirvenin sahibi Ece Üner oldu.
Türkiye bu vakıfta yaşanan skandalı konuşuyor! Türkiye bu dini vakıfta yaşanan skandal olayı konuşuyor. Türkiye'nin gündemine oturan olayda vakıf müdürü, ailesinin Kur’an öğrenmesi için ona emanet ettiği 14 yaşındaki çocuğu istismar ediyor, çocuk 9 dakika boyunca kâbusu yaşıyor. İşte Ece Üner’le tv100 Ana Haber’de gündeme gelen olayın tüm ayrıntıları...
Tuvalate gittiği sırada açık kalan mikrofon zora soktu Ünlü sunucu Ece Üner sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.Oğuzhan Uğur'un Babala TV'de yayınlanan "Mevzular Açık Mikrofon" programına konuk olan Ece Üner'in tuvalete gittiği sırada açık kalan mikrofunu salondakileri kahkaya boğdu. Programda yaşanan anlar kısa süre için sosyal medyaya bomba gibi düşerken Twitter da TT oldu. İşte detaylar...
'Ece Üner ile Susma' yayından kaldırılıyor Kanal D’de ekranlara gelen, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner İle Susma' programı ekran macerasına son veriyor. Reytinge kurban giden program için Ece Üner haberciliği bırakmıştı.
Kanal D'de Ece Üner krizi Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programının reytinglerde beklenen başarıyı gösterememesi kriz çıkardı.
Ece Üner eleştirilere yanıt verdi Kanal D'de yeni program yapmaya başlayan Ece Üner'in tanıtımda kullandığı çığlık seslerinin Emine Bulut'un kızına ait olduğu iddiası sosyal medyada tepkilere neden oldu. Tanıtımdaki çığlıkla ilgili açıklama yapan Üner, çığlık seslerinin Emine Bulut'un kızına ait olmadığını söyledi.
Ece Üner'den Kim Kardashian'a olay gönderme Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner, Ermeni asıllı ABD’li reality Show yıldızı Kim Kardashian’ın Azerbaycan ve Türkiye hakkındaki küstah sözlerine cevap verdi. Üner’in Kardashian’a verdiği cevap büyük beğeni topladı.
Ece Üner Türkiye'yi sarsan vahşete sessiz kalmadı Ece Üner, Pınar Gültekin'in eski sevgilisi tarafından katledilmesinin ardından kadın cinayetlerine olan tepkisini ana haber bülteninde yaptığı konuşma ile gösterdi. Üner, "Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi" dedi. Ece Üner'in konuşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Ece Üner TFF'yi topa tuttu Show Ana Haber sunucusu Ece Üner, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüse yakalanmasının ardından TFF yönetimini zehir zemberek sözlerle eleştirdi.
Ece Üner Ahmet Hakan kavgası büyüyor İki isim arasında coronavirüs üzerinden başlayan ahlak tartışması yaşanıyor. Ece Üner, coronavirüs fırsatçılarına gösterdiği tepkiyi köşesinde yorumlayan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan'a Show Ana Haber'de Hakan'ın 2017 yılında yazdığı yazısı üzerinden yanıt verdi. Hakan, bugünkü köşesinde Üner'in yanıtına ilişkin "Yahu Ece Üner, bir ahlaksızlık gördüğünde aklına niye Müslümanlık geliyor ki senin?" diye sordu.
Ece Üner'den Ahmet Hakan'a yanıt geldi... Coronavirüs nedeniyle yapılan fahiş zamlara verdiği tepki sırasında kullandığı kelimeler nedeniyle Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın eleştirilerinin hedefi olan Show Tv Ana Haber Spikeri Ece Üner'den cevap geldi.
Ece Üner’den Ahmet Hakan'a yanıt Coronavirüsü fırsat bilip fahiş zamlar yapanlar için “Namaz beş vakit, ahlak 24 saat farzdır” diyen Show TV spikeri Ece Üner’e başta Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan olmak üzere bir çok isim tepki gösterdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan eleştirilere yanıt veren Üner "'Anlamak' yalnızca bir 'idrak' sorunu değildir; tersine çoğu kez bir 'niyet' hatta bir 'ahlak' sorunudur" dedi.
"Namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz..." Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner, Türkiye'de ilk coronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından fahiş fiyat artışlarına dikkat çekerek, "Virüs mü, fırsatçılar mı daha hızlı yayılıyor, bilemedik. Sorsan hepimiz Müslümanız. Ama gel gör ki, namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz" dedi.
"Belli ki yara büyük, tuz basılabilir" Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner'den Türk bayrağını yırtan Yunan vekil Ioannis Lagos'a ilginç bir tavsiye geldi. Bir röportajda rahmetli Rauf Denktaş'in "Yunan'ın faşistinin kini taşa yazı yazmak gibidir hiç geçmez" dediğini hatırlatan Üner, "Belli ki yara büyük. Şok tedavisi olarak yaraya tuz basılabilir" dedi.
Ece Üner özür diledi: Sehven giren haber için... Galatasaraylı taraftarlar, Show TV Ana Haber'de yayınlanan bir haber nedeniyle kanalı Twitter'dan protesto etti. Tepkiler sonrası Ece Üner, sarı-kırmızılı camiadan özür diledi.
Ece Üner’den o görüntülere çok sert tepki! Show TV spikeri Ece Üner, Cumhuriyet Bayramı'nda metronun içinde kutlama yapıldığı anlarda, cübbeli bir vatandaşı özellikle kameraya alan kişiye tepki gösterdi. Üner, "Atatürkçülükten anladığınız bu mu ? Bu ülkede sağcı, solcu, ilerici, gerici, yoktur. Namuslu ve namussuzlar vardır. Bu taciz açık açık namussuzluktur" dedi.
Ece Üner’den canlı yayında asker selamı... Show Ana Haber sunucusu Ece Üner, Hulusi Akar ve Meral Akşener'in asker selamı verdiğine dair haberin sunumunun ardından ekranda asker selamı verdi.
AFAD Başkanı Güllüoğlu, Ece Üner'i dava edecek Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner'in Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından şiddeti 5.8 olarak açıklanan deprem sonrası canlı yayında yaptığı "Neyse ki depremde alışveriş yapacak yüzlerce AVM var" yorumu mahkemeye taşınıyor.
Ece Üner'den deprem göndermesi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından büyüklüğü 5.8 olarak açıklanan depremin ardından, Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner'in "Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM var" yorumu sosyal medyada gündem oldu.