Ece Erken 'Eski eltim beni vurdurtmak istemiş' deyip suç duyurusunda bulundu

Ece Erken, Behzat Ç.'li ölüm tehditinin ardından eski eltisinin kendisini vurdurtmak istediğini söyleyerek herkesin ağzını açık bıraktı.

Ece Erken 'Eski eltim beni vurdurtmak istemiş' deyip suç duyurusunda bulundu - Sayfa 1

Uzun bir süredir magazin gündemini meşgul eden Ece Erken, son olarak eski eltisinin kendisini vurdurtmak istediğini söyledi ve herkesi şoke etti. Erken, eski eltisi Güldeniz Uçar’ı savcılığa şikayet etti. 

Ece Erken 'Eski eltim beni vurdurtmak istemiş' deyip suç duyurusunda bulundu - Sayfa 2

Ece Erken'in Avukatı Mete Menekşe aracılığıyla savcılığa başvuran Erken, dilekçesinde eski eltisi Güldeniz Uçar’ın bir görüntülü arama sohbeti sırasında kendisini vurdurtmak için Fatih Sipahi isimli bir arkadaşından yardım istediğini, bu sohbete tanıklık eden Fatih Sipahi’nin güzellik merkezi sahibi olan eski sevgilisi Özge Özel’in de durumu kendisine ilettiğini ifade etti.

Ece Erken 'Eski eltim beni vurdurtmak istemiş' deyip suç duyurusunda bulundu - Sayfa 3

Özge Özel ise geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu güzellik merkezinin eski sevgilisi Fatih Sipahi tarafından kurşunlaması olayıyla gündeme gelmişti.

Ece Erken 'Eski eltim beni vurdurtmak istemiş' deyip suç duyurusunda bulundu - Sayfa 4

tv100 kanalında yayınlanan Magazin Hattı’nın haberine göre, Ece Erken’in de bu olay nedeniyle can güvenliğinden endişe ettiği için suç duyurusunda bulduğu belirtildi.