Ebru Yaşar'dan estetik itirafı: "Değişmeseydim şimdi yüzüme bakmazlardı"

Yıllara damga vuran, şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Ebru Yaşar, yıllar içerisindeki değişiminin sık sık gündeme gelmesi hakkında, "Değiştiğim için mutluyum" dedi.

Ebru Yaşar'dan estetik itirafı: "Değişmeseydim şimdi yüzüme bakmazlardı" - Sayfa 1

Ebru Yaşar, Snob Magazin Dergisi'nin Mayıs & Haziran sayısına açıklamalarda bulundu.
 

Ebru Yaşar'dan estetik itirafı: "Değişmeseydim şimdi yüzüme bakmazlardı" - Sayfa 2

Yıllar içerisindeki değişiminin sık sık gündeme gelmesi hatırlatılan şarkıcı, "Eski halimle gündeme gelmek beni rahatsız etmiyor. Hatalarımız, sevaplarımız ve değişimlerimizle göz önünde olmamız çok normal. Kim ne derse desin eski halimi de çok seviyorum. Değişmeyip yerimde saysaydım o zaman yüzüme bakılmazdı. Değiştiğim için mutluyum" ifadelerini kullandı.
 

Ebru Yaşar'dan estetik itirafı: "Değişmeseydim şimdi yüzüme bakmazlardı" - Sayfa 3

TATLISES İLE BARIŞMA SÜRECİ 
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile yıllar süren küslüğünün sona ermesine değinen Yaşar, "İbrahim Bey ile uzun yıllar aynı sahneyi paylaştık. Ancak en önemlisi uzun yıllar ticaret yaptık. Bu ticaret tek taraflıydı. Çoğu zaman İbrahim Bey kazanıyordu. Bu yüzden büyük kırgınlıklar oldu" şeklinde konuştu.
 
 

Ebru Yaşar'dan estetik itirafı: "Değişmeseydim şimdi yüzüme bakmazlardı" - Sayfa 4

43 yaşındaki şarkıcı, "Daha sonra İbrahim Bey talihsiz bir olay yaşadı. Aradan geçen uzun yılların ardından İbrahim Bey, beni 'İbo Show'a davet etti. Program vesilesiyle barıştık. Kırgınlıkların bir ömür boyu sürmesi doğru değil. Kırgınlıkları unutmak lazım" dedi.