Duvara çarpan otomobilde, boynuna ip bağlı halde ölü bulundu

Aksaray'da Vehbi Emin S. (17), boş arazide bahçe duvarına çarpan otomobilde, boynuna ip bağlı halde ölü bulundu. Vehbi Emin S.'nin boynundaki ipin bir parçasının da yaklaşık 100 metre gerideki aydınlatma diğerine bağlı olduğu belirlendi.<br />

Duvara çarpan otomobilde, boynuna ip bağlı halde ölü bulundu - Sayfa 1

Aksaray'da Vehbi Emin S. (17), boş arazide bahçe duvarına çarpan otomobilde, boynuna ip bağlı halde ölü bulundu. Vehbi Emin S.'nin boynundaki ipin bir parçasının da yaklaşık 100 metre gerideki aydınlatma diğerine bağlı olduğu belirlendi.

Duvara çarpan otomobilde, boynuna ip bağlı halde ölü bulundu - Sayfa 2

Otomobilin yanına giden mahalleli, sürücü koltuğunda oturan kişinin hareketsiz olduğunu görüp, polise haber verdi. Gelen sağlık ekibi, boynunda ip bağlı olan ve üzerinden Vehbi Emin S. adına kimlik çıkan kişinin öldüğünü saptadı.

Duvara çarpan otomobilde, boynuna ip bağlı halde ölü bulundu - Sayfa 3

Tacin Mahallesi sakinleri, saat 08.30 sıralarında boş bir arazide bahçe duvarına çarpan 68 KP 507 plakalı otomobili fark etti.

Duvara çarpan otomobilde, boynuna ip bağlı halde ölü bulundu - Sayfa 4

Çevrede yapılan araştırmada Vehbi Emin S.'nin boynuna bağlı olan ipin bir parçasını da aracın geliş istikametine göre yaklaşık 100 metre gerideki aydınlatma direğine bağlı olarak buldu.