İstiklal Caddesi'nde yüzü maskeli kişiler dolar saçmıştı! Tepki çeken olayda yeni gelişme: 13 kişi gözaltına alındı

İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ndeki yüzü maskeli kişiler dolar saçmış, dolarları almak isteyen kişiler ise birbirleriyle kapışmıştı. Büyük tepki toplayan görüntüler sonrası ekipler harekete geçti. Şüphelilerin sosyal medya platformunda paylaşımlar yapan bir grup olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda üzerinde geçersiz ibaresi olan çok sayıda dolar, maske ve kıyafet ele geçirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstiklal Caddesi'nde yüzü maskeli kişiler dolar saçmıştı! Tepki çeken olayda yeni gelişme: 13 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, sosyal medya platformlarında yüzleri maskeli kişilerin kalabalık arasına dolar fırlatıldığı görüntülerinin paylaşılmasının ardından çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda para dağıtan şüphelilerin sosyal medya platformunda paylaşımlar yapan bir grup olduğu belirlendi.

Grubun “internet üzerinden kazandığımız paraları muhtaçlara dağıtıyoruz” şeklinde paylaşımlar yaparak görüntüleri paylaştıkları tespit edildi.

13 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER