İş Bankası uygulaması çöktü!

Türkiye İş Bankası uygulamasında şu anda sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar bir süredir uygulamaya erişemediklerini duyurdu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
İş Bankası uygulaması çöktü!

Dönem dönem banka uygulamalarında problemler yaşanıyor ve tüm kullanıcıları olumsuz olarak etkiliyor. Şimdi ise Türkiye İş Bankası uygulamasında bazı problemler mevcut. Kullanıcılar bir kaç saattir uygulamaya erişemiyor.

İş Bankası uygulaması çöktü!

İş Bankası uygulaması çöktü! - Resim : 1

Şu anda uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar “Hesap bilgilerinizi şu anda gösteremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” mesajı yer alıyor.

Türkiye’nin en köklü özel bankası Türkiye İş Bankası, geçtiğimiz dönemlerde de benzer bir problem ile gündeme gelmişti. Bu kapsamda problemler çözülmüş görünüyordu ancak sorun devam ediyor gibi görünüyor. Bugün 11.00 civarında başlayan sorunlarla birlikte İş Bankası müşterileri, mobil uygulamaya erişemez oldular.

Uygulamadaki sorun şu anda tüm kullanıcıları etkiliyor. İş Bankası kullanıcıları mobil uygulamaya yaklaşık iki saattir erişemiyorlar. Bu sebeple de işlem yapmak ya da hesap bilgilerini görmek gibi bir eylem de gerçekleştirilemiyor. Problemin farkında olan şirket teknik ekiplerin söz konusu problem üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER