için kaldı

NordPass Premium fiyatında indirime gidildi

Dijital dünyada şifre yönetimi ve güvenliği her zamankinden daha önemli.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
NordPass Premium fiyatında indirime gidildi

NordPass, kullanıcılarına iki yıllık Premium aboneliği için inanılmaz bir teklif sunuyor: Sadece 35$! Bu fırsatla, güçlü şifre oluşturma, otomatik doldurma ve güvenli depolama gibi NordPass Premium'un sunduğu tüm özelliklerden faydalanabilirsiniz. Şifrelerinizi güvende tutmak ve çevrimiçi deneyiminizi sorunsuz hale getirmek için bu eşsiz fırsatı kaçırmayın.

Her hesap ve hizmet için benzersiz ve karmaşık bir şifreniz olması gerektiği söylenmeli. Tüm bu bilgileri manuel olarak takip etmek gerçekten zorlu bir iş olurdu. İşte bu yüzden herkesin bir şifre yöneticisinden faydalanması büyük bir kolaylık sağlar. NordPass, favori şifre yöneticilerimizden biri ve şu anda Premium planı indirimde. Özellikle, iki yıllık plan %56 indirimle sadece 35 dolara sunuluyor, üstelik ek üç ay erişim hiçbir ekstra maliyet olmadan geliyor.

NordPass Premium'un son indirim kampanyasıyla, favori çok platformlu şifre yöneticimize iki yıl boyunca sadece 35 dolara erişebilirsiniz. Bu, normal fiyatına göre %56 indirim anlamına geliyor.

NordPass Premium fiyatında indirime gidildi

Hizmetin ücretsiz sürümü, şifreleri, anahtarları ve kredi kartı detaylarını otomatik kaydetmeyi ve doldurmayı sağlar. Premium'a geçtiğinizde, makul bir fiyata birçok ek özellik elde edersiniz. Örneğin, cihazlar arasında geçiş yaptığınızda NordPass'te oturumunuz açık kalır ve sakladığınız ögelerle dosyaları ilişkilendirebilirsiniz.

Bir web sitesi her e-posta adresinizi göndermenizi istediğinde e-posta adresinizi maskeleyebileceksiniz. Uygulama her seferinde benzersiz bir maske kullandığı için, bir ihlal durumunda e-posta adresinizin açığa çıkma riskini azaltırsınız. Bu notla birlikte, NordPass Premium, kişisel bilgilerinizin açığa çıktığını kontrol etmek için interneti veri ihlalleri için tarayabilir. Uygulama, zayıf veya tekrar kullanılan şifreleri de tespit edebilir ve bunları değiştirmeniz için sizi yönlendirebilir.

Ayrıca, NordVPN ürünlerinde iki yıllık planlar için %67'ye varan indirimler sunuyor. Ultimate planı seçmenin büyük bir avantajı, NordPass'ın dahil edilmesidir. İki yıllık erişim maliyeti 153 dolardır. NordVPN ile ilgili ana çekincelerimiz, planlarının fiyatlarının yüksek olması ve Engadget'ın test ettiği rakip VPN'ler kadar çok özelliğe sahip olmamasıdır. Yine de, indirim, hizmeti kullanmaya başlamanız için yeterli olabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER