Galatasaraylı taraftarlardan Dursun Özbek'e Fatih Terim çağrısı

Galatasaray'da seçim yarışı sona ererken Dursun Özbek bir kez daha başkan seçildi. Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Galatasaray Lisesi önünde bekleyen taraftarlar Fatih Terim tezahüratı yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaraylı taraftarlardan Dursun Özbek'e Fatih Terim çağrısı

Sarı kırmızılı camianın uzun süredir beklediği seçim gerçekleşirken yeni başkan Dursun Özbek oldu. Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından taraftarlardan Fatih Terim çağrısı geldi.

Galatasaray Lisesi'nin önünde seçim sonuçlarını bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, başkan Dursun Özbek'in çıkış yapacağı sırada Fatih Terim tezahüratları yaptı.

Galatasaraylı taraftarlar "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaparken Başkan Dursun Özbek ise tezahüratlara el sallayarak cevap verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER